tiistai 7. toukokuuta 2013

Näyttely oli ja meni/Exhibition was and passed on

Näyttely mm. blogissa aikaisemmin olleista teoksista oli Galleria AARNIssa Museokeskus WeeGeessä Espoossa 28.3-21.4. Lyhyesti ja ytimekkäästi: näyttely oli esillä ja sitten se purettiin. Siinä oli myös sen anti taiteilijalle, laskujen ohella. Tämä on kallis harrastus. Apurahaa oli 500€ materiaalikuluihin. Kaikki kulut olivat n.2000€

Näyttely oli kumminkin mielestäni onnistunut, harmi ettei se saanut ansaitsemaansa huomiota.

Blogin päivitys näyttelyn tiimoilta on venynyt koska näyttelyn ohella tein osa-aikatöitä, opiskelin kuvataideterapiaa ja osallistuin yhdistystoimintaan.

There was an exhibition featuring many of the works shown here on the blog at Gallery AARNI, in Museum Centre WeeGee Espoo from March 28th to April 21st. To put it bluntly: the exhibition was there and was dismounted later on. Oh, and I've got bills coming in. This is an expensive hobby. I had a 500€ grant for material expenses. The cost of the exhibition was ca. 2000€ all in all.

Never the less, I liked the exhibition and it's a pity that it didn't get the attention it deserved.

Updating the blog dragged cos I was doing a part time job, studying art therapy and taking part in the functions of an association, all at the same time.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti